Coravin – Model 6 Vinöppnare Mica Limited Edition IV

4,499.00 kr

Till butik

Artikelnr: 6960802109838747 Kategorier: ,

Beskrivning

Coravin Model Six Mica Limited Edition IV Vinbevarare är en kombinerad vinbevarare och vinöppnare som gör att dina vinet i dina flaskor behåller sin fräschör trots att du tappat upp ett glas eller två ur dem.
Du behöver aldrig mer säga ”Jag tar det som är öppnat”. Nu kan du dricka och servera vilket vin du vill med Coravins vinbevarare Modell 6. Tack vare den patenterade Coravin-tekniken kan du dricka vilket vin du vill, i valfri mängd, utan att dra ur korken. För bara in, luta och häll upp precis så mycket vin som du och dina gäster vill ha – så kan du spara resten av flaskan i veckor, månader eller till och med år!
Nya och förbättrade SmartClamps gör systemet enkelt att fästa och lossa från just det vin du känner för. Du placerar bara systemet i linje med toppen av flaskan och installerar med hjälp av ett snabbt, bestämt tryck. När du är klar lossar du systemet med ett snabbt, bestämt ryck – och du kan använda det om och om igen!
Modell 6 Mica Limited Edition IV har en snygg metallicfärg som är inspirerad av lugna, jordiga nyanser, och blir ett fint och elegant inslag var du än förvarar din flaska.
I Modell 6 ingår:
– 1 modell 6 vinöppnare med standardnål
– 3 kapslar
– 2 skruvkorkar
– 1 praktiskt fodral

Mer information

Brand

Coravin

Merchant

Cervera