Ring of Fire Sällskapsspel

149.00 kr

Till butik

Artikelnr: 2524100718237523 Kategorier: ,

Beskrivning

Låt oss presentera ett nytt, banbrytande sällskapsspel som är en kombo av djävulen själv och skrattguden! Ring of Fire är ett spel där varje spelare måste innehava stort mod och nerver av stål då vem som helst kan råka ut för djävulens verk när som helst, och det kan smaka riktigt förfärligt vill vi lova. Do you have the guts?
Ring of Fire Sällskapsspel är ett superroligt sällskapsspel där ni är upp till fyra spelare. Varje spelare turas om att skrapa (precis som skraplotter) rutorna på spelbordet, och under står det en dryckesutmaning som varje spelare måste göra. Det kan vara utmaningar som att “alla killar dricker” eller “välj valfri spelare som måste dricka 9 klunkar”!
Men under alla skrapcirklar finns inte bara utmaningar, utan även “flame-symboler” som de kallas, och när man får den symbolen måste man fylla på glaset i mitten av spelbordet med det man själv har i glaset. När den fjärde och sista “flame-symbolen” dyker upp måste den som skrapat fram symbolen dricka hela glaset med massa sumpar. Se till att dricka olika drycker hela tiden för att göra det riktigt surt för förloraren.
Information om Ring of Fire Sällskapsspel:
Antal spelare: 2-4 st
Språk: Engelska
Tid: från 10 minuter
Medföljer gör: Ett glas, spelmattor för totalt 3 spel och varje matta kan användas en gång!
Medföljer gör även en manual/spelregler

Mer information

Merchant

Partykungen

Brand

Tobar Scandinavia AB