Ankarsrum AKM 6230 Köksmaskin + Deluxepaket, Light Créme

8,995.00 kr

Till butik

Beskrivning

Bli mästare köket med en köksassistent från Ankarsrum!
En bra och rejäl köksmaskin ska underlätta för dig i det vardagliga köksarbetet. Med Ankarsrum kan du smidigt och effektivt baka eget bröd, samtidigt som du får tid över till annat. Ankarsrum Assistent Original arbetar nämligen i princip helt självständigt och klarar såväl tunga fasta degar som flytande vätska!
Utrustad med funktionen motoråterkoppling reglerar den automatiskt varvtalet och ser till att arbeta på en konstant nivå. Du behöver inte oroa dig för överbelastning och maskinen är både tystgående och effektiv. Inspiration till designen har hämtats från både det klassiska och det moderna, vilket gör att assistenten smälter in väl i ditt kök, oavsett inredningsstil. Ankarsum kommer i olika färgnyanser och du kan välja den som smälter in eller sticker ut mot dina andra inredningsdetaljer. Ankarsrum blir snabbt en del av din matlagning!
Det tillhörande deluxe-paketet innehåller allt som du kan tänkas behöva till matlagningen. Här hittar den citruspress, en blender och en komplett köttkvarn med flera praktiska tillbehör. Mal egna hamburgare och korvar. Låt assistenten gör det tuffa jobbet, så kan du fokusera på det som är roligt i bakningen och matlagningen!

Mer information

Brand

Ankarsrum

Merchant

Bagaren och Kocken