20-års present

Behöver du tips på present till någon som fyller 20? Här har vi samlat ett antal presenter som går att köpa online i god tid till 20-årskalaset.

Läs mer

Att fylla 20 år är ingen lite sak för personen i fråga. Helt plötsligt får man gå på Systembolaget och börjar sakta men säkert bli vuxen. Det är inte alldeles säkert att det blir ett stort kalas när någon fyller 20 år men är du en vän behöver du ändå köpa en bra 20-årspresent. Är du födelsedagsbarnets mamma eller pappa behöver du antagligen anstränga dig lite extra. Som kompis kommer du däremot antagligen undan lite lättare. Såvida du själv inte precis fyllt 20 år och fått en fantastisk födelsedagspresent av det kommande födelsedagsbarnet.

Presenttips till 20-årskalaset

Så vad köper man för födelsedagspresent till någon som fyller 20 år? Här har vi mängder av tips på bra presenter till 20-årskalaset. Alla presenttips säljs online av några av de största e-handlarna i Sverige. Glöm dock inte att kontrollera deras returpolicy innan du genomför ditt köp. Man vet aldrig med presenter. Oavsett hur mycket tanke och möda du lägger ner är det inte säkert att presenten uppskattas.

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat