Big Green Egg Kolgrill Mini

6,959.00 kr

Till butik

Beskrivning

Elegant kamado-grill från Big Green Egg!
Big Green Egg har lång erfarenhet av att tillverka grillar i absolut högsta kvalité. Deras kamado-modell hämtar inspiration från originalmodellerna från Japan och är tillverkad i en specialutvecklad keramik, perfekt för höga temperaturer. Materialet skapar en luftflöde som gör dina maträtter och ingredienser extra möra, samtidigt som grillen står emot extrema temperatur och temperaturförändringar. Det här är grill som enkelt kan stå ute året runt, och som gör matlagningen till en lek!
Big Green Egg Mini är den minsta och lättaste medlemmen i familjen och passar utmärkt att ta med på campingturen, semestern eller i båten. Den går givetvis också att ställa direkt på bordet hemma! Vikten på bara 17 kg gör att grillen enkelt går att flytta och bära med sig, för att på ett så smidigt sätt som möjligt skapa härliga grillstunder var du än befinner dig!
EGGet är smart utvecklat och den stiliga designen som kombinerar grönt, svart och trä är omöjlig att inte tycka om. Locket är enkelt att öppna och stänga tack vare de robusta gångjärnen. Grillen isolerar också värme på bästa tänkbara sätt, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att bränna dig eller liknande. En utmärkt grill som passar alla tillfällen!
Specifikationer:
– Färg: Grön.
– Höjd: 43 cm.- Gallrets diameter: 25 cm.- Yta: 507 cm2.
– Vikt: 17 kg.

Mer information

Brand

Big Green Egg

Merchant

Bagaren och Kocken