Blendtec Blender Designer 725 Stainless Steel

7,998.00 kr

Till butik

Artikelnr: 4707602088508634 Kategorier: ,

Beskrivning

Världens smartaste blender från Blendtec!
Designer 725 är Blendtecs absolut mest avancerade blender med en så kallad SmartBlend-teknologi som kommunicerar med användaren när någonting inte riktigt stämmer. Precis som vilken mixer som helst från Blendtec kan Designer 725 göra otroligt fina smoothies på kort tid, glass, juicer, till och med varma soppor med hjälp av friktionen som bildas.
Designer 725 är även Blendtecs starkaste modell med hela 3,8 hästkrafter, motsvarande 2800 watt. Ungefär lika stark som en mindre utombordare. De trubbiga knivarna kan därför slå sönder ingredienserna till skillnad från andra blenders och mixers som skär sönder ingredienserna. Blendtecs blender kan med all sin kraft krossa cellväggar. På så vis hjälper man kroppen att lättare ta upp alla näringsämnen. Den här typen av köksmaskin kallas i USA för High Speed Blenders, men i Sverige går det alldeles utmärkt att säga höghastighetsblender.
Kannan som medföljer Designer 725 är Blendtecs patenterade Wildside+ Jar. Det är en fyrkantig kanna med en extra mindre kant som hjälper till att skapa en så oregelbunden virvel som möjligt. Det bidrar till ett bättre och jämnare resultat.
Designer 725 har 6 förinställda program som är specialanpassade för sina respektive uppgifter. Programmen innefattar Smoothie, Dippsåser/Salsa, Glass, Juice, Varm soppa och rengöring. Blendern kommer att ge förslag på användningsområden när man använder ett program. Hastighetsreglaget är uppdelat i 100 steg för en helt otrolig precision. Dessutom finns det en pulsfunktion med varierande hastigheter. Allt styrs med hjälp av en touch-display med tydliga symboler.
Designer 725 har ett gjutet hölje i rostfritt stål som ger en stabilitet och ett elegant utseende åt blendern.
Rostfritt Stål.
6 Program; Juice, Smoothie, Varm soppa, Salsa/dippsås, Rengöring, Glass.
Hastighetsstege med 100 steg + Puls.
3,8 Hästkrafter.
2800 WattWildside+ Jar 2,8 liter.
SmartBlend-teknologi.
Garanti: 8 år på motor och kanna.
Höjd: ca 41 cm.

Mer information

Brand

Blendtec

Merchant

Bagaren och Kocken