Everdure Kolgrill HBCE4KGEU 4K mint

20,779.00 kr

Till butik

Beskrivning

Härlig kolgrill från Everdure!
Med en rejäl grillyta lagar du smidigt och enkelt middag till hela familjen samtidigt, eller till dina vänner när de är på besök. 4K är det senaste från Everdure och kommer inte att göra dig besviken, det här är en grill för mästaren! Den unika designen bidrar med en stark karaktär och en egen personlighet och gör grillen till en naturlig blickfångare i trädgården. Du styr den smidigt genom en touch-display på framsidan och kan enkelt höja och sänka temperaturen med en otrolig precision!
Luftflödessystemet hos 4K är både innovativt och smart utvecklat och gör användningen till en unik upplevelse. Grillen ger dig möjlighet att röka, rosta, direkt-grilla och baka pizza på hög temperatur. Varför inte bjuda över gästerna under sommarkvällen och servera en härlig buffé av perfekt grillat kött och grönsaker?
Med Everdures innovativa app för smartphones kan du enkelt övervaka din matlagning i telefonen. 4K är nämligen utrustad med sonder som skickar information till appen för att göra din användning så enkel som möjlig. I appen hittar du även tips och råd på hur du på bästa sätt tillagar en perfekt måltid, samt recept och eventuella varningar. 4K är utvecklad för att förgylla grillstunden och för att göra sommarkvällen till något alldeles extra. En utmärkt och effektiv kolgrill för dig som är på jakt efter något utöver det vanliga!
Specifikationer:
– Färg: Mint.
– Höjd: 115 cm.
– Djup: 70 cm.
– Bredd: 55 cm.
– Effekt: 1400 Watt.
– Innovativ och elegant kolgrill!
– Smart Bluetooth-funktion!

Mer information

Brand

Everdure

Merchant

Bagaren och Kocken