Sage Glassmaskin The Smart Scoop

4,328.00 kr

Till butik

Artikelnr: 4707602088437721 Kategorier: ,

Beskrivning

Denna glassmaskin från Sage ger dig möjligheten att servera välsmakande och läcker glass. Den är utrustande med hela 12 olika inställningar och du kan på så sätt göra den perfekta frozen yoghurten, sorbet, gelato eller vanliga glass på en timme. Skulle du hellre vilja styra processen helt själv så går detta också.
När glassmaskinen ska ställas in görs detta via den smarta LCD-skärmen. Här kan man välja program, ställa in temperatur och tid och samtidigt följa hur länge glassen har stått efter att den blivit färdig. Som något helt speciellt så känner glassmaskinen av vilken konsistens glassen har, och kan på så sätt ge dig en perfekt sorbet ena dagen och en läcker gräddglass andra dagen, utan att kvalitén på de olika sorters glassarna kompromissats.
Glassmaskinen är utrustad med en smart pre-cool funktion. Detta innebär att den kyler ned sig till -30°C när du börjar bearbeta din glass och på så sätt kommer du att få ett mer jämnt resultat. Efter att glassen är färdig kan du i denna glassmaskin hålla glassen nedkyld i upp till 3 timmar utan att konsistensen blir sämre. På detta sätt kan du umgås med dina gäster utan att desserten blir dåligt utan kan istället serveras när det passar er.

Mer information

Brand

Sage

Merchant

Bagaren och Kocken