Sage SES500SST The Bambino Plus espressomaskine, rostfritt stål

7,279.00 kr

Till butik

Artikelnr: 4707600195523604 Kategorier: ,

Beskrivning

Kompakt espressomaskin med flera kvalitéer!
Bambino Plus Espressomaskin från Sage kompromissar aldrig med kaffets kvalité. Med denna maskin brygger du en kopp espresso med barista-skicklighet som balanserar arom och styrka på ett fulländat sätt. Med en snabb uppvärmning på bara 3 sekunder och en exakt espressoextraktion går du från böna till kaffe snabbare än någonsin förr. Precis som på kaféet!
Med den automatiska mjölkskummaren kan du justera temperatur och konsistens på din mjölk så att den blir precis som du vill ha den. Nu kan du öva upp din latte-art och servera en perfekt cappuccino när gästerna kommer på besök. Med hjälp av det 55 mm stora portafiltret som rymmer 19 gram uppnår du en perfekt konsistens och balans på kaffet. Bambino Espressomaskin är tillverkad för att vara så enkel som möjligt, samtidigt som den inte kompromissar med kvalitén!
Designen är enkel, modern och kompakt. Den smälter snabbt in på köksbänken och blir genast en del av din dagliga köksrutin. Inled morgonen med en perfekt och smakrik espresso eller servera den efter middagen när familj och gäster samlats runt bordet!
Specifikationer:
– Färg: Stål.
– Material: Rostfritt stål.
– Vattentank: 1,9 liter.
– Höjd: 31 cm.
– Bredd: 19,5 cm.
– Djup: 32 cm.
– Effekt: 1600 Watt.
– Uppvärmning på bara 3 sekunder!

Mer information

Brand

Sage

Merchant

Bagaren och Kocken