Smeg TSF03 Brödrost Rosa

1,871.00 kr

Till butik

Artikelnr: 4707600196593863 Kategorier: ,

Beskrivning

Smart och oerhört elegant brödrost från Smeg!
Med Smegs nya brödrost får du inte bara en oerhört praktisk och lätthanterlig hjälpreda i köket, utan också en otroligt väldesignad och personlig dekorativ detalj. Brödrosten har plats för 4 skivor bröd åt gången och har 2, av varandra, oberoende kontroller. Detta gör att du kan rosta 2 skivor på ett sätt, och de andra 2 på ett helt annat – perfekt om ni är flera personer i hushållet med olika smak!
Rosten från Smeg har flera smarta funktioner som alla ser till att göra din vardag lättare. Facken är extra breda, vilket gör att du också kan rosta bagels (programmet ser till att bara rosta ena sidan av brödet). Givetvis finns här också en återuppvärmnings- och upptiningsfunktion. Med de snyggt designade vridknapparna, som också lyser, väljer du mellan 6 olika rostningsnivåer. Här finns något för alla!
Med sin klassiska och unik design bidrar brödrosten från Smeg med en stark karaktär som passar utmärkt på alla köksbänkar i alla typer av kök. En vacker produkt som rostar ditt bröd med perfekt resultat!

Mer information

Brand

Smeg

Merchant

Bagaren och Kocken