Whiskyprovning i Stockholm

395.00 kr

Till butik

Artikelnr: 9296600857764959 Kategori:

Beskrivning

Följ med på en spännande Whiskyprovning i Stockholm där fokus ligger på att verkligen lära känna den ädla drycken med hjälp av olika teman. Prova minst fem olika whiskysorter och lär dig allt du behöver kunna om whisky!
Whiskyprovning av minst fem olika whiskysorter
Inspirerande lokaler i Gamla Stan, Stockholm
Lär dig om både historia och om tillverkning
Välj bland olika teman för whiskyprovningen vid bokning
Upplev Whiskyprovning i StockholmFölj med på en spännande whiskyresa under en två timmar lång provning i Stockholm. Whisky är precis som öl egentligen en ganska okomplicerad dryck som består av få ingredienser med det gyllene kornet som bas. Trots det visar drycken upp en enorm mångfald och komplexitet, vilket många anser är det som gör den så intressant!
En stor del av förklaringen till detta ligger i processen för destillering, men det är inte fullt så enkelt.Under whiskyprovningen reder vi därför ut begrepp som mältning, mäskning och lagring samt diskuterar det viktigaste kring dryckens historia och härkomst. Provningen leds av en hängiven whiskykännare som ger praktisk vägledning inom specifika tekniker för whiskyprovning och delar med sig av sin djupa kunskap och kärlek till drycken. Tillsammans provar man minst fem olika sorters whisky för att framhäva skillnader och likheter, men också för att upptäcka nya smaker och favoriter!
Whiskyprovningarna i Stockholm delas upp i olika teman, och du väljer själv det tema du tycker verkar mest intressant vid bokning. Exempel på teman just nu är till exempel ”Whiskyskolan”, ”Skottland runt” och ”Asiatisk whisky”.I ”Whiskyskolan” provar man whisky från olika länder och får lära sig mer om vad skillnaderna i smak och doft beror på. ”Skottland runt” är en whiskyresa i de olika regionerna i Skottland med en presentation av den mångfald som landets över hundra destillerier uppvisar. Provningen ”Asiatisk whisky” är en form av whiskyskola med twist, där man får prova och lära känna ett flertal whiskysorter från Asien.
Köp upplevelsen Whiskyprovning i Stockholmredan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

Mer information

Merchant

Box Experience