Big Green Egg Kolgrill XLarge

39,795.00 kr

Till butik

Beskrivning

Elegant design, högsta kvalité och perfekt grillning!
Big Green Eggs kamado-grill XL är den perfekta grillen för dig med stor familj och bekantskapskrets. En utmärkt multitasker med en diameter på 61 cm, otroliga egenskaper och en läcker design som garanterat drar till sig uppmärksamheten. Grillen passar även utmärkt för dig som arbetar professionellt på t.ex. en cateringfirma. Du har möjlighet att grilla stora kött- eller fiskbitar samtidigt. Eller varför inte flera pizzor? Med Big Green Egg är det bara fantasin som sätter gränserna!
Skulle ändå inte grillytan räcka till kan du alltid utöka ytan med det speciella 2 Level Cooking Grid som ger dig extra plats på höjden. Ett originaltillbehör från Big Green Egg. Grillen går att använda till flera olika tillagningsmetoder; grilla maten, rök den, ugnsstek den eller dra igång en härlig slow cooking!
Den ikoniska EGG-formen gör att den kamado-grill blir en naturlig blickfångare i trädgården och det perfekta hjälpmedlet när det kommer till att förgylla grillkvällen. Tillverkad i en specialutvecklad keramik är den otroligt isolerande och ser till att skapa ett perfekt luftflöde som inte bara gör dina rätter extra möra, det ser också till den varma luften stannar kvar i EGGet och gör användning mer ekonomisk. Kolet räcker längre och genererar mindre aska!
Integrerat i locket hittar du en praktisk termostat så att du alltid har full kontroll över vilken temperatur du grillar på. Locket är också utrustat med en trähandtag och kraftiga gångjärn, så att du trots tyngden enkelt kan öppna och stänga det. Big Green Egg står för en gammal tradition vad gäller hög kvalité och personlig design. Detta är en grill som inte kommer göra dig besviken!
Specifikationer:
– Färg: Grön.
– Höjd: 78 cm.- Gallrets diameter: 61 cm.- Yta: 2919 cm2.
– Vikt: 99 kg.

Mer information

Brand

Big Green Egg

Merchant

Bagaren och Kocken