Electrolux Blender Explore 7 E7TB1-6FGM

2,599.00 kr

Till butik

Artikelnr: 4707600196593925 Kategorier: ,

Beskrivning

Elegant design och unika funktioner hos denna blender!
Med den härliga färgen Forest Green och eleganta designen bidrar denna blender med en unik och modern look i ditt kök. Den blir en naturlig blickfångare som du alltid kan ha stående på köksbänken, redo för användning varje dag. Nu är du bara ett knapptryck bort från en perfekt smoothie, soppa eller drink!
Explore 7 från Electrolux är utrustad med flera unika funktioner som gör blendern till något alldeles extra. Här finns 3 olika hastigheter som alltid är konstanta oavsett ingredienser och kvantitet, vilket alltid ger ett optimalt resultat genom att bevara råvarornas kvalité. Om du själv vill styra blendern använder du bara den smarta pulsfunktionen, som också den går att ställa in efter hastighet. Du kan också ställa in något av Explore 7 skräddarsydda program för soppa eller dryck och låta maskinen göra allt jobb för dig. Utmärkt blender när du vill göra vardagen lite smidigare och lättare!
Även rengöringen sköter sig nästan helt av sig självt. Knivbladen, kannan och take away-flaska går att diska i maskin, resten av blendern torkar du lätt av med en fuktig trasa. Electrolux har länge varit en av de bästa tillverkarna när det kommer till smarta köksmaskiner, och Explore 7 är inget undantag. Här finns alla funktioner som går att önska och till och med en smart take away-flaska om du vill blanda en smoothie och ta med till jobbet!
Specifikationer:
– Färg: Forest Green.
– Material (kanna): Tritan.
– Kapacitet: 1,5 liter.
– Höjd: 43,5 cm.
– Bredd: 25 cm.
– Djup: 28,5 cm.
– Effekt: 900 Watt.
– Sladdlängd: Ca 100 cm.
– Hastigheter: 3.
– Pulsfunktion: Ja.
– Rostfria knivar!

Mer information

Brand

Electrolux

Merchant

Bagaren och Kocken