Magimix Power Blender Matt Stål med Glaskanna 1,8l

2,549.00 kr

Till butik

Artikelnr: 4707600195300157 Kategorier: ,

Beskrivning

Med full fart mixar du smoothies, soppor, krossad is, glassdesserter eller vad ditt hjärta önskar. Magimix Power Blender är kökets motsvarighet till en Lamborghini. Med en effekt på 1300 watt och upp till 22.000 omrörningar per minut ger inte blendern upp förrän resultatet är perfekt.
Blendern har 4 automatiska powerprogram. Dessa aktiverar vid ett enkelt knapptryck de skarpa knivbladen som förvandlar dina ingredienser till krämiga soppor och iskalla smoothies. Den tjocka kanten är gjord av extremt hållbart och robust termoglas som klarar av både varma och kalla temperaturer. Blenderns knivblad roterar snabbt, vilket skulle kunna få en att tro att friktionen höjer temperaturen så att ingredienserna värms – men nej. Magimix teknologi garanterar minimal temperaturförändring i behållaren, även vid högsta hastighet. Detta skyddar och bevarar näringsämnena i maten.Sist men inte minst är blendern utrustad med både pulsfunktion och rengöringsprogram, så att du enkelt kan rengöra din Power Blender efter användning. Du får även en spatel till ingredienser samt en receptbok med läckra och hälsosamma recept på bland annat smoothies och soppor.
Specifikationer:
– Garanti: 3 år- Material: Plast/glas. Behållaren är av glas.
– Omrörningar per minut: 22.000- Typ: Blender- Märke: Magimix- Hastighetssteg: Steglös- Kapacitet: 1,8 liter- Effekt: 1300 watt- Pulsfunktion- Medföljande tillbehör: Spatel och receptbok.

Mer information

Brand

Magimix

Merchant

Bagaren och Kocken