Sage Blender The Q SBL 820 SHY stål

3,990.00 kr

Till butik

Artikelnr: 4707600196564717 Kategorier: ,

Beskrivning

Utmärkt och kraftfull blender för hemmakocken!
En riktigt bra blender ger dig oanade möjligheter i köket och under matlagningen. The Q är det allra senaste från Sage och är specialutvecklad för att passa in i hemmaköket. Med den starkaste motorn, unika One Touch-program och 5 olika hastigheter kan The Q leverara smothies, såser och mycket mer med perfekt konsistens och len textur!
Den starka motorn drivs av 2400 watt och snurrar knivbladen med en hastighet på 300 km/h. Användningen är och mixningen går fort, vilket gör att du får mer tid över till annat. De unika One Touch-programmen är anpassade med tid och styrka efter 2 olika sorters smoothies, soppor och iskross, något som gör att The Q har ett brett användningsområde som garanterat kommer vara till stor hjälp i köket!
Här får du också 5 olika hastighetsval så att du alltid har full kontroll över innehållets konsistens. Blendern krossar enkelt hårdare ingredienser som is och nötter, vilket gör att du kan bjuda på härliga drinkar och hemmagjord pesto. Locket är smart utvecklat och ventilerar ångor men förhindrar samtidigt skvätt. Pricken över i:et är det automatiska rengöringsprogrammet som använder sig av vanligt vatten. Detta är verkligen en blender med det lilla extra!

Mer information

Brand

Sage

Merchant

Bagaren och Kocken