Ge skönhet i present: tandblekning hemma

Tandblekning

Att man ger bort spabesök och skönhetsbehandlingar är idag ganska vanligt och uppskattat för den som tar emot gåvan. Däremot kostar det ofta ganska mycket och därför är det inte en realistisk present för alla att ge bort.

Men vill du trots det skämma bort en närstående med en liknande present så föreslår att du ger tandblekning som present. Det är ett smidigt sätt att låta någon annan ta hand om sig själv och samtidigt ge självförtroendet en ordentlig boost. Dessutom är det långt mycket billigare än en helg på spa eller en tandblekning på en skönhetssalong.

Hur fungerar tandblekning hemma?

För inte så många år sen var man tvungen att vända sig till en tandläkare eller en skönhetsklinik för att bleka tänderna. Det var en exklusiv och ofta utdragen process som inte var tillgänglig för majoriteten.

Idag ser branschen väldigt annorlunda ut och även om du fortfarande kan bleka tänderna hos en tandläkare, kan du också uppnå samma resultat hemma på endast ett par dagar och för en bråkdel av priset.

En annan fördel med tandblekning hemma är att de medel som används är peroxidfria och skonsamma för människor, till skillnad från blekning hos tandläkare där risken finns att du skadar tandköttet eller emaljen.

Bäst av allt är däremot hur enkelt det är att bleka tänderna hemma. Vi rekommenderar att du köper ett tandblekningskit som present då det levereras med allt man behöver för att få ett Hollywood-leende. Allt personen sen behöver göra är att följa de enkla instruktionerna och bleka tänderna 1-2 gånger om dagen i 10-14 dagar. Processen är så pass enkel att den kan genomföras av vem som helst.

Vem passar denna present till?

Fördelen med att köpa tandblekning i present till andra är att det är en present som de allra flesta uppskattar. Det fungerar också lika bra oavsett högtid; födelsedagar, julafton, Alla hjärtans dag, middagsbjudningar – listan kan göras lång! Jag menar, vem vill inte bleka sina tänder och få ett nytt skinande leende?

Tandblekning kan till exempel passa bra till partners och nära vänner, syskon och föräldrar. Även kollegor och andra bekanta brukar uppskatta presenter av denna sort.

Däremot bör man alltid vara lite försiktig när man ger bort presenter med skönhetstema då vissa kan ta illa upp. Du bör exempelvis kanske inte ge tandblekning till någon som har problem med eller saknar tänder, och inte heller till någon du vet är känslig när det gäller sitt utseende. Som alltid när man köper presenter bör man ta det säkra före det osäkra och inte vara okänslig, framför allt när det kommer till personer som inte står en så nära.