Rabatter på presenter

Rabatter på presenter

Inte sällan kan inköp av presenter ske på kort varsel men om du har lite framförhållning kan det finnas pengar att spara. Vi går här igenom ett par tips som förhoppningsvis kan ge dig lite rabatt på nästa present.

Alla tips vi går igenom gäller för köp av presenter online. Visst kan det finnas möjlighet att få till en bra deal i den fysiska butiken men handlar du online ökar dessa möjligheter markant.

Anmäl dig till nyhetsbrev

Nästan alla e-handlare har ett nyhetsbrev. Har du redan handlat hos dem har du antagligen tackat ja/nej till att ta emot nyhetsbrev från dem. Men det går ju självfallet att anmäla sig till nyhetsbrev utan att vara en befintlig kund. Just nyhetsbrev kan vara en bra källa till information om diverse erbjudanden, rabatter eller större reor. Visst kan det bli många mail i inkorgen men med lite struktur kan det finnas gott om bra erbjudande till hands nästa gång det är dags att köpa en present.

Kontrollera rabattkoder

Många e-handlare har ett fält för rabattkod i sin check-out. Det är tyvärr inte alldeles självklart hur man kommer över en av dessa rabattkoder. Googlar du exempelvis blombud med Euroflorist rabattkod kommer du antagligen få ett antal förslag på diverse rabattkoder. Inte alla kommer fungera men det kan vara värt att kolla runt lite innan du gör ditt köp. Ibland kan dessa rabattkoder vara betydande och hittar du bara en som funkar kan det finnas pengar att spara.

Testa cashback

Något som är relativt stort i Sverige men som långt ifrån alla känner till är så kallad cashback. Enkelt förklarat är det en form av återbäring du får på ditt köp. Ett exempel på en form av cashback är olika kreditkortsbolag där du kan få en typ av återbäring på dina köp. Men det finns också aktörer som exempelvis Bonusway och Refunder som har avtal med mängder av e-handlare. Om du registrerar ett konto hos dem finns det bra möjligheter att få en mindre återbäring på dina köp online. Och det gäller inte bara köp av presenter.

Hoppas du fick lite inspiration kring hur du kan spara lite pengar på nästa present.

Lycka till!