Bästa presenttipsen för ensamstående pappor

Presenttips ensamstående pappa

Att vara ensamstående pappa kan vara en stor utmaning. Så om du känner en ensamstående pappa, eller själv har en ensamstående pappa förtjänar han en present, oavsett om det är hans födelsedag eller inte. I den här artikeln pratar vi om 5 utmärkta presenttips för alla ensamstående pappor, oavsett vilka intressen han har.

5 presenttips ensamstående pappa

  1. Ett streaming-abonnemang. För till exempel Netflix eller HBO Nordic.
  2. En VPN-tjänst. Så han kan skydda sina enheter när han surfar på nätet.
  3. En flaska whiskey. Så han får lyxa till det lite.
  4. En bok om dejting. Med lite tur kanske han träffar en ny partner?
  5. En gasolgrill. Om han inte redan har en bra grill vill säga.

Nedan pratar vi mer om de presenttips som precis nämnts i större detalj.

1. Ett abonnemang för streaming

I princip alla gillar att streama filmer, tv-serier och ljudböcker. Passa på att göra den ensamstående pappa du känner lite extra glad, genom att ge honom ett streaming-abonnemang för en tjänst som du vet att han är intresserad av. HBO Nordic, Netflix, Bookbeat eller Storytel är tre bra tips på streamingtjänster som många tycker om.

2. En VPN så han kan få ett bättre streamingutbud

BBC iPlayer är som SVT-play, fast för britter, och det amerikanska Netflix-utbudet är cirka tre gånger så stort som det svenska biblioteket. Med en VPN kan du låsa upp BBC iPlayer och så även det amerikanska Netflix-biblioteket, så denna tjänst passar perfekt för alla ensamstående pappor som vill ha ett bättre streamingutbud.

Utöver detta surfar du anonymt oavsett var du befinner dig, och säkert på publika Wifi-nät som du bland annat hittar på flygplatser och i caféer och restauranger. Det är nämligen lätt för en hacker att kapa ett publikt nätverk, och i förlängningen din telefon, om du inte skyddar dig med en VPN.

Tips: Innan du köper VPN-tjänsten är det en bra idé att besöka Coupino, för de har många rabattkoder för VPN som ger dig ett betydligt lägre pris än om du hade besökt VPN-företagets sida via adressfältet.

3. En flaska whiskey

Om den ensamstående pappan har en förkärlek för god dryck är en flaska whiskey en bra idé. På Systembolaget kostar en flaska Tullamore Dew på 350 ml. cirka 160 kronor. Att köpa en för stor flaska whiskey är bara onödigt, och tänk på att om du inte känner den ensamstående pappan väl ska du inte köpa alkohol till honom.

Det finns nämligen många som är alkoholberoende, men samtidigt väljer att inte berätta det för någon.

4. En dejtingbok

De ensamstående pappa du känner har bevisligen dejtat tjejer någon gång i livet, då han är pappa. Om du tycker att han borde ge sig ut och dejta igen kan du ge honom lite bra tips genom att köpa en bok om dejting. Även om den ensamstående pappan inte är sugen på att dejta, kan en bok om dejting vara en lagom hård knuff som gör att han vågar ge sig ut och träffa en ny partner.

5. En grill med gasol

En grill kan lika gärna vara ett presenttips till en mamma, men med handen på hjärtat är det oftast män som grillar. Om den ensamstående pappan inte redan har en bra grill kan en ny och flådig gasolgrill vara en trevlig överraskning. Gasolgrillar kan du handla billigt på nätet, så om du går ihop med några kompisar eller familjen är det inte svårt att skramla ihop till en gasolgrill till honom.

Notera även att vi inte tycker att ensamstående pappor kommer från rymden. Om du vill ha fler presenttips för ensamstående pappor kan du faktiskt läsa mer i vår artikel om presenttips för pappor. Lycka till och vi hoppas såklart att du hittar en fin present!